ŞIRNAK / İDİL - MEHMET AKİF İNAN İMAM HATİP ORTAOKULU

MEHMET AKİF İNAN İMAM HATİP ORTAOKULU

Adres
TURGUT ÖZAL MAH. PINAR CAD. MEHMET AKIF INAN IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 48 İDİL / ŞIRNAK
Vizyon
Vizyon (bakış-görüş açısı) olarak öğrencilere farklı bakış açıları ve farklı düşünebilme özellikleri kazandırmak, yaşadığı çağa uyum sağlayabilmek, teknolojik gelişmeleri takip edebilmek, okulu gelecek hedeflerine taşımak, şuurlu bireyler yetiştirerek ülkesine ve insanlığa yararlı iyi vatandaş/bireyler yetiştirmektir. Bu bağlamda önümüzdeki beş yıllık dönemde akademik başarı açısından bölgenin en yüksek ortalamalarını yakalamak ve yeniden Türkiye birinciliğini göğüslemek bulunmaktadır. Ayrıca her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Bilgi ve teknoloji ile donanmış, sorumluluk duygusu gelişmiş, çalışkan, kültürel değerlerini benimsemiş, şuurlu, ülkesini ve milletini seven bireyler yetiştirmek, biz duygusunun hâkim olduğu ortam ve anlayışın gereğine inanırız.
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
ingilizce ve Arapça
Ulaşım
Öğretmenler sabah ve öğle saatlerindeki sevislerle ulaşımını sağlanmaktadırlar.Öğrencilerimiz ise yaya olarak okula gelmektedirler.
Var
Turgut Özal Mahallesi, Pınar Caddesi No: 48 İDİL/ŞIRNAK