ŞIRNAK / İDİL - Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu

May

Vatanımız uğruna şehit olan eğitimcilerimizi öğretmenlerimiz ile birlikte yad ettik.

May

Her Öğrencinin Bir Fidanı Olsun çalışması ile okul bahçesinde uygun olan alanlara fidan dikildi.

Nis

23 Nisan hazırlıkları tüm sınıfların katılımıyla gerçekleştirildi.

Nis

Mevlid-i Nebi Yarışmasında Türkiye birincisi olan öğrencimiz Hatice Erva Türköz Şırnak İl Müftülüğü tarafından ödüllendirildi.

Nis

Sınıf rehber öğretmenlerimiz okulda karşılaşılan sorunlara çözüm bulabilmek için toplantı gerçekleştirdi.

Nis

8. sınıf öğrencilerine rehberlik servisi tarafından öğrenci koçluk sistemi uygulandı. Ders çalışma programları hazırlandı, LGS'ye yönelik bilgilendirmeler yapıldı.

Nis

Mevlidi Nebi Yarışmasında Türkiye birincisi olan Hatice Erva kızımızı ve ailesini evinde ziyaret ettik.

Mrt

5-A sınıfı öğrencileriyle gerçekleştirilen camii maketi çalışmaları.

Mrt

Okulumuzda bulunan mescidi düzenleme girişiminde bulunduk.

Deneme sınavı yapıldı.

Mrt

Kur'an-ı Kerim dersinde Kur'an-ı Kerim'e yeni geçenlere ve Kur'an-ı Kerim'i güzel okuyanlara Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Kania Günan tarafından "Kur'an Okuma Belgesi" verildi.

Mrt

İngilizce öğretmenimiz Nazife Erdal 7. sınıflarda 6. Ünite olan "Celebration" ünitesini 7-A sınıfı ile birlikte pasta ile kutladı.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatını tüm öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte gerçekleştirdik.

Şbt

Öğrencilerimize daha önceden dağıtılmış olan kitap kumbaralarıyla birlikte kitap fuarına katılım gösterdik.

OKUL DERGİMİZİN 1.SAYISI